06 70 905 6426KAPCSOLAT
0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jogi nyilatkozat

A Sofapet Kft (Cím: 1173 Budapest, Pesti út 19; adószám: 25396720-2-42; Cégj.szám: 01-09-272760) tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. 

A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalja, haladéktalanul értesítsen bennünket, hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük.

Ön jogosult a http://estiloandaluz.hu honlapját olvasni, arról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíteni, de csak kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából, továbbá kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával lehetséges a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában. Az itt leírtakon kívül a Sofa Pet Kft. semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

Termékképekről és termék leírásokról

A weboldalon megjelenített termék leírások, típus piktogramok és méretek csak tájékoztató jellegűek. A képeken lévő színek a különböző monitorbeállítások miatt eltérhetnek a termékek valós színétől. Kérjük, hogy vásárlás előtt a bútor összeállításáról, tulajdonságairól és méreteiről minden esetben informálódjon a bemutatótermünkben!